Patru noi destinații low-cost de pe aeroportul din Timișoara. Ce investiție a...

Patru noi destinații low-cost de pe aeroportul din Timișoara. Ce investiție a făcut Wizz Air

8
DISTRIBUIȚI

wizz air

Compania Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a anunţat, miercuri, extinderea activităţii în Timişoara, prin introducerea unei noi aeronave Airbus A320 şi a patru noi rute, de la 1 noiembrie. Cele două aeronave vor asigura legături pe cele mai populare rute, (Munchen Memmingen, Torino, Bruxelles Charleroi şi Frankfurt Hahn), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.

”Traficul pasagerilor transportaţi de pe sau spre Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara a crescut, doar în 2013 fiind transportate 360.000 de persoane, iar din noiembrie ne vom dubla capacitatea. Cu aceste noi servicii, Wizz Air asigură 14 rute de zbor spre şase ţări”, a declarat John Stephenson, Executive Vice-President Wizz Air, într-o conferinţă de presă.

Stephenson a menţionat faptul că s-au făcut investiţii de 93,9 milioane de euro, stimulând turismul în zonă şi creând noi locuri de muncă. Cu aceste patru noi servicii, Wizz Air oferă în prezent de la Timişoara 14 rute spre șase ţări.


Compania a anunţat, de asemenea, creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute. La Milano Bergamo se poate ajunge cu cinci zboruri săptămânale iar rutele populare din Timişoara spre Londra Luton şi Roma Ciampino vor fi operate de patru ori pe săptămână, în timp ce ruta Timişoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de trei ori pe săptămână. Biletele pentru cele mai noi rute Wizz Air sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com.

Primul zbor al companiei din Timişoara a fost iniţiat în anul 2008, iar de atunci s-au   înregistrat 1,9 milioane de pasageri.

 

8 COMENTARII

  1. Ar trebui marita capacitatea aeroportului Timisoara – ar trebui sa fie modernizat, eventual folosita baza militara care nu prea mai e folosita si sa se faca un aeroport modern si la standardele europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.