Pesedistul Radu Ţoacă îi sfătuieşte pe pedeliştii din Timiş „să nu îşi...

Pesedistul Radu Ţoacă îi sfătuieşte pe pedeliştii din Timiş „să nu îşi taie venele”. De ce spune că sunt comozi şi boemi

0
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (4)

În urmă cu câteva zile, consilierul local Sandu Ştefan se plângea pe Facebook că primarul Nicolae Robu nu ţine cont de iniţiativele legislative al democrat-liberalilor, asta în condiţiile în care PNL şi PDL vor fuziona în viitorul apropiat. „Eu încă nu am înţeles prea bine dacă fuziunea PNL şi PDL în Timiş şi Timişoara presupune şi consultări pe subiecte de actualitate urmate de exprimarea unor poziţii comune sau doar susţinerea necondiţionată a punctelor supuse votului de una dintre părţi”, a scris Ştefan.

Cei care par să fi descoperit succesul la acest capitol sunt pesediştii.


Conform consilierului local Radu Ţoancă, PSD nu are nicio problemă în acest sens. „Noi nu avem probeme de acest gen, nu numai că PSD ştie să scrie proicte, dar ştie şi să le ducă unde trebuie. Noi am avut aceeaşi problemă în mandatele trecute, în care după 4, 5, 6 luni ne intrau proiectele în plen şi atunci am simplificat regulamentul. Eu, când scriu un proiect, ştiu toate circuitele şi nu plec din primărie până nu se parcurg toate etapele. E o procedură complicată, dar se rezolvă”, ne-a declarat Ţoancă. Acesta a conchis cu un sfat. „Pedeliştii să nu îşi taie venele, că nu e vorba despre rea voinţă din partea cuiva. Eu scriu proiecte, dar poate ei sunt puţin boemi, sau comozi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.