Peste 500 de amenzi aplicate de rutierişti, în ultimele două zile. Care...

Peste 500 de amenzi aplicate de rutierişti, în ultimele două zile. Care este topul infracţiunilor

0
DISTRIBUIȚI

radar1În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând peste 500 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 155 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.


Au fost reţinute 35 de permise de conducere. Au fost întocmite 27 de dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Totodată, au fost aplicate 525 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 155 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 134 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 35 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.