PMP Timiş denunţă o presupusă fraudă a PSD în consiliul local Sacoşu...

PMP Timiş denunţă o presupusă fraudă a PSD în consiliul local Sacoşu Turcesc. Pentru ce solicită intervenţia prefectului Eugen Dogariu

0
DISTRIBUIȚI

 

PMP-Timis-Eugen-Stanescu-radu-Lambrino-si-Cristian-Muntean timpolis_ro

PMP Timiş acuză încălcarea legii în consiliul local din Sacoşu Turcescu şi cere intervenţia prefectului Eugen Dogariu, căruia îi „bate apropouri” că a fost numit în funcţie la propunerea PSD.

Cei de la PMP, acuză, într-un comunicat de presă, că „printr-o manevră complet imorală și ilegală, cei cinci consilieri PSD și doi de la PP-DD au profitat de faptul că primarul Gabriel Koller a anunțat că va lipsi câteva zile din instituție și au convocat, în lipsa domniei sale o ședință de consiliu local, nestatutară.


Ca să înțelegeți mai bine situația, vă reamintim că în CL din Sacoșu Turcesc, exista următoarea formulă politică: PDL – șase consilieri, USL – cinci consilieri și PP-DD – un consilier, la acel moment. În ședința cu pricina, primul punct pe ordinea de zi a fost validarea noului consilier PP-DD, iar următorul a fost numirea consilierului PSD, Gabor Șinca, în funcția de viceprimar, în locul lui Dandu Emanoil (PDL), care se află în acest moment în concediu medical. Unul dintre consilierii PP-DD s-a retras, cu ceva timp în urmă, astfel că până la data ultimei ședințe la care facem referire, acesta nu fusese înlocuit, ceea ce înseamnă că validarea lui Florin Nicolae Roşu (PP-DD), nu s-a făcut cu respectarea legii în vigoare, care presupune că acesta ar fi trebuit să treacă întâi de comisia de validare” .

La final aceştia anunţă că „îi solicităm domnului prefect Eugen Dogariu, să facă abstracție de faptul că este vorba de înlocuirea unui viceprimar PDL, de către unul PSD„ şi îi cer să acţioneze ilegaliştii în instanţă.

Foto: timpolis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.