Poliția caută o fată de 14 ani care A DISPĂRUT de acasă....

Poliția caută o fată de 14 ani care A DISPĂRUT de acasă. Ce ipoteză ȘOCANTĂ au părinții

0
DISTRIBUIȚI

STANCU SARA

O fată de 14 an a dispărut de acasă duminică. Nimeni nu știe ce i s-a întâmplat, iar părinții se tem să nu fi fost cumva răpită.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 14 ani, dispărută de pe raza municipiului Timişoara.  ”La data de 13 iulie a.c., poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de către o femeie de 42 de ani, din Timişoara, despre faptul că fiica sa, Sara Stancu, de 14 ani, a dispărut de pe o stradă din Timişoara, iar până în prezent nu a fost găsită.


Semnalmente: înălţime 1.57 metri, 55-60 de kg, constituţie atletică, păr şaten lung, faţă ovală, ochi căprui. La data dispariţiei fata purta rochie şi bluză de culoare neagră, fiind încălţată în pantofi tip balerini de aceeaşi culoare”, arată Poliția Timiș.

Există bănuieli că minora s-ar afla în compania membrilor unei familii de rromi, cu care părinţii minorei ar fi avut neînţelegeri privind o eventuală căsătorie între copii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută sau alte informaţii utile, este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.