Președintele FRF a fost azi la Timișoara pentru a discuta construcția unui...

Președintele FRF a fost azi la Timișoara pentru a discuta construcția unui centru de pregătire. Cum a fost ironizat în plen noul reprezentant al CJ Timiș în AGA ACS Poli

2
DISTRIBUIȚI

 

razvan-burleanu-imediat-dupa-alegerea-sa-ca-presedinte-al-frf05_resize

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a fost ales astăzi ca reprezentant al instituției în AGA ACS Poli, unde l-a înlocuit pe președintele CJT, Titu Bojin, care s-a întâlnit astăzi cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, alături de primarul Nicolae Robu și de rectorul UPT, Viorel Șerban.

„În condiţii de normalitate s-au făcut la ACS Poli foarte multe mişcări.


Unele le cunoaşteţi, altele le veţi afla pe parcurs. Am fost dimineaţă la o întâlnire cu preşedintele Federației şi cu secretarul, cu primarul Nicolae Robu şi rectorul UPT, pentru deschiderea unui centru din cele opt care se vor realiza în toate regiunile din România, centre care vor fi finanţate dual și de autorităţile locale și pentru educaţie şi pentru copii tineri. Vom vedea cum se va face în asociere sau cum. Aţi văzut că s-au luat nişte hotărâri ca să nu mai fie retribuit consiliul de administraţie. Am propus ca în cadrul consiliului de administraţie să fie prezenţi oameni care nu sunt desemnați politic, iar în AGA a să nu fie niciun fel de discuţii. Călin Dobra să fie reprezentantul în AGA. Va trebuie să fie validată de instanţă acestă componenţă la toamnă şi atunci vom decide ce finanţări dăm şi la acel centru”, a spus șeful CJT Titu Bojin.

Consilierul PNL Gheorghe Bologa l-a luat „la mișto” pe Dobra spunând că “în tinerețe a fost un mare fotbaliator” și că speră „să facă bine să ducă Poli în Liga 1, și să nu greșească să ajungă în C”.

2 COMENTARII

  1. Ce intelege opinia publica din acest articol? Fatul ca in Consiliul de Administratie, să fie prezenţi oameni care nu sunt desemnați politic, dar sunt toti membrii PSD. Asta o fi vrut sa spuna D-ul BOJIN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.