Primarul Robu, nemulţumit de penele de curent de la Enel. Ce le...

Primarul Robu, nemulţumit de penele de curent de la Enel. Ce le transmite mai marilor companiei

0
DISTRIBUIȚI

iluminat public

Aseară, iluminatul public din Timişoara a fost nefuncțional timp de zeci de minute, iar situaţia nu este una singulară. Aproape în fiecare săptămână mari bulevarde din orașul de pe Bega rămân fără lumină.

Recent, viceprimarul Traian Stoia anunţa că municipalitatea a renegociat contractul cu Enel şi a obţinut o reducere la factură de 1,3 milioane de lei, desigur fără vreo promisiune că penele de curent vor fi remediate mai repede.


Legat de situaţia de aseară, primarul Nicolae Robu a comentat că „eu am fost plecat din localitate, presupun că a fost cauzată din motive meteo. Vreau să îmi exprim și cu această ocazie nemulțumirea față de fiabilitatea sistemului energetic susținut de Enel. Am repetat în nenumărate rânduri, din păcate Enel nu a făcut retehnologizarea care s-a impus şi adresez un nou apel către companie să înţeleagă că nu se poate mulţumi numai să facă încasări, ci trebuie să investească. Compania nu a dovenit nici în Timişoara nici în alte oraşe că este preocupată de nevoile cetăţenilor”.

Legat de remedierea mai rapidă a penelor de curent, situaţia este fără speranţă. Robu a explicat că prin noul contract primăria a obţinut condiţii mai avantajoase, dar termenul de remediere rămâne de 24 de ore, conform contractului de la nivel naţional. Nici cei de la Protecţia Consumatorului nu au răspuns pozitiv la solicitarea primarului de a amenda compania Enel, transmiţându-le doar avertismente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.