Proba de FOC la Bacalaureat. Astăzi elevii susțin examenul la Matematică și...

Proba de FOC la Bacalaureat. Astăzi elevii susțin examenul la Matematică și Istorie UPDATE 2 Vezi subiectele primite la cele două probe FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1509667432">

bacalaureat

Examenul de Bacalaureat continuă, astăzi, cu proba obligatorie a profilului. Peste 4.500 de absolvenți de liceu din județul Timiș susțin proba scrisă la două materii, Matematică sau Istorie, în funcție de profilul pe care l-au terminat.

Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, la examenul de Bacalaureat din acest an s-au înscris 4.932 de candidați, însă 383 au susținut deja, în sesiunile anterioare probele scrise la Matematică sau Istorie. Prin urmare, astăzi se vor prezenta în sălile de examen din județul Timiș 4.549 de absolvenți de liceu. Cei mai mulți liceeni, 3.248, care au terminat profilul real, vor susține proba scrisă la Matematică, iar alți 1.301, de la profilul uman, la Istorie.

Totuși, nu toți elevii care susțin proba scrisă la Matematică vor primi subiecte identice, ci vor fi patru variante de subiecte, care diferă în funcție de specializarea terminată de liceeni: Matematică-Informatică, Tehnologic, Științe ale Naturii și Pedagogic.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ce subiecte au primit elevii  la Matematică și Istorie și care este baremul de corectare!

UPDATE 1 Subiecte incredibil de ușoare la Matematică! Cel puțin asta spun primii elevi care au ieșit din examen din centrul de la Colegiul Național “C. D. Loga”. “A fost acceptabil, două subpuncte au fost mai grele, în rest, totul a fost ușor. Am învățat cam o săptămână și sper să iau 10. La ultimul punct mai greu a picat o integrală, dar care se rezolva foarte simplu”, ne-a spus o elevă de la liceul timișorean.

Bianca Barbu, o altă elevă de la Colegiul Național “C. D. Loga”, ne-a precizat că și ea speră să ia tot nota maximă. “Nu a fost niciun punct mai greu, nu mă așteptam să fie așa ușor, chiar am fost surprinsă. Unele probleme au fost mai grele la examenul la matematică după clasa a VIII-a decât cele de acum. Sper să iau peste 9, dacă nu am greșit nimic din neatenție, sper să iau și 10”, a spus  eleva.

„ A fost ușor, din punctul meu de vedere. La subiectul al treilea am avut de redactat un eseu despre relațiile internaționale din secolele IV – VIII ale României. Eu sper să iau cel puțin notă de trecere, asta este cel mai important, nu mai contează ce notă, a declarat Rebeca, care a terminat clasa a XII-a la Liceul “J. L. Calderon”.

UPDATE 2

Matematică- profil informatic

mate-info

Matematică – profil tehnologic

mate-tehno

Matematică – profil științele naturii

mate-stiinte

Subiecte Istorie

istorie (1)istorie (2)

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.