RDS-RCS, amendată pentru nereguli depistate la șantierele pentru ducerea cablurilor în subteran....

RDS-RCS, amendată pentru nereguli depistate la șantierele pentru ducerea cablurilor în subteran. Ce sumă a achitat compania

4
DISTRIBUIȚI

bega mal lucrari (26)

Compania RDS-RCS a fost amendată cu suma de 20.000 de lei de către Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara. Subiectul ducerii cablurilor în subteran a devenit unul de mare importanță pentru timișoreni, în condițiile în care compania a pornit lucrări în tot orașul, iar oamenii se plâng ba de mizerie, ba de trotuarele sparte și lucrările nefinalizate.

Pentru corectarea neregulilor, nu mai puțin de 20 de amenzi au fost aplicate până acum.


Întrucât compania a achitat jumătate din sumă în primele 48 de ore, doar 20.000 de lei au fost virați de RDS în conturile municipalității. Șeful Direcției de Mediu, Adrian Bere, a povestit că ofensiva a pornit chiar sâmbăta. „Pe Circumvalațiunii am primit sesizări că fac lucrări. Domnul primar a spus că dăm amenda, nici nu se discută. Probelemele depistate au fost pentru modul în care s-a lucrat”, a spus reprezentantul municipalității.

Bere a explicat că „materialul rezultat din excavație nu a fost pus pe folie pentru a nu periclita zona verde și nu au pus materialul containerizat”. Primarul a completat că accesul în zonă nu a fost restricționat, astfel că unele persoane s-au accidentat. Șeful de la Mediu a mai spus și că distanța pe care se vor face lucrările de către RDS este de 153 de km.

4 COMENTARII

  1. Astia de la rds ar trebui amendati si pentru ca nu trimit facturile ! Fara factura sta lumea la coada ! Mergeti la caseria din Mall sa vedeti cum sta lumea la coada ! !!!!!!!

  2. Aveţi internet, face-ţi-vă cont pe RDS online şi nu mai aveţi nevoie de factura tipărită. Dacă o şi plătiţi online e deja boierie. Trebuie să fii retard să mai stai la coadă când ai posibilitatea de a plăti online la orice oră din zi sau din noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.