Primarul Robu vrea bani de la guvern ca să reabiliteze Opera din...

Primarul Robu vrea bani de la guvern ca să reabiliteze Opera din Timişoara. Ce clădire din centru vrea să ilumineze pe viitor

1
DISTRIBUIȚI

opera timisoara

Iluminarea Operei din Timişoara stârneşte noi planuri ale edilului şef Nicolae Robu în legătură cu clădirile din Piaţa Victoriei. Înainte ca becurile de la Operă să fie pornite, primarul a declarat pentru presa locală că deşi momentan doar faţada este scăldată în lumini, toată clădirea va fi acoperită cu becuri de către compania Elba: „Nu am stabilit un termen, dar se lucrează.


Va fi gata tot în această vară”.

Deşi pregătirile de au durat mai bine de o lună, se pare că becurile de Operă vor trebui date jos în viitorul apropiat… pentru că este necesară repararea faţadei. „Nu e mare lucru, în câteva zile se reinstalează corpurile de iluminat pe poziţiile lor. A durat mult până când s-au făcut reglajele şi până s-a stabilit cum să fie iluminatul, pentru că una este pe o planşă şi alta la faţa locului, dar o dată ce totul este stabilit, nu e mare lucru să dai corpurile jos si sa le remontezi. Să vină banii de la guvern şi va intra faţada în reparaţii”, a declarat Robu.

Planul primarului sună astfel: repararea tuturor clădirilor din Piaţa Victoriei şi apoi iluminarea lor. Noua ţintă stabilită de primar este Palatul Loffler, unde funcţionează un cunoscut fast-food.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca s-au montat corpurile de iluminat, pentru ca acum sa fie date jos… sa vina banii de la guvern ca dl. primar, ca un „vamp addict” sa ii risipeasca prin actiunile sale „in forta” si fara judecata.

    Daca „una este pe o plansa si ALTA la fata locului” atunci macar nu mai risipiti banii contribuabililor platind proiecte si consultanta pentru lucrari ce nu vor putea fi realizate dupa proiect, ci vor fi carpite dupa cum se decide „la fata locului”, probabil de catre dvs. Aceasta sa fie oare gandirea unui edil din acest secol, sau este doar o banala expresie a incompetentei arogante?

    Oricum, se face „dreptate” si nu ramane neatinsa de furia renovarilord-lui primar nici Piata Victoriei. Probabil dupa ce va fi modificata fatada, nu va mai corespunde nici iluminarea artistica, care va trebui re-stabilita „la fata locului”, dupa noua fatada. Iar daca sub fatada Operei se va descoperi coltul grajdului unui caravanserai, acesta va trebui in mod obligatoriu pus in valoare, spre a se armoniza cu palmierii din apropiere. Abia atunci vom putea fi linistiti, ca lucrarile vor fi finalizate exact la termen (la calendele grecesti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.