Top cinci abateri pentru care Poliţia Locală Timişoara a dat amenzi în...

Top cinci abateri pentru care Poliţia Locală Timişoara a dat amenzi în luna iunie

0
DISTRIBUIȚI

masina politia locala tramvai 6

Conform statisticilor Poliţiei Locale, pofta timişorenilor de a „fenta” regulile nu este deloc diminuată de temperaturile ridicate din cursul verii. Nu mai puţin de 2.934 procese verbale de sancţionare au fost întocmite doar în cursul lunii iunie.


Un top al celor mai des constatate abateri se prezintă astfel:

Locul I, sancţiuni privind regimul circulației rutiere aplicate în baza OUG 195/2002.

Locul II, amenzi pe baza HCL 371/2007 modificată pentru oprirea şi staţionarea autovehiculelor pe locurile de parcare pentru diferite activităţi, şi căile de acces ale unor obiective sau pentru persoanele cu handicap, marcate şi semnalizate corespunzător.

Locul III, încălcarea prevederilor HCL 139/2011 pentru comerţ stradal ilicit.

Locul IV pentru abateri de la Legea 61/1991 republicată pentru consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări etc.

Ultimul loc este ocupat de sancţiunile pentru încălcarea HCL 371/2007 modificată pentru aruncarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, scuipatul şi consumul de seminţe, precum şi orice alte deşeuri pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.