Scăldatul la Șag și Albina, interzis. Ce nereguli au fost depistate la...

Scăldatul la Șag și Albina, interzis. Ce nereguli au fost depistate la ștranduri și taberele școlare

1
DISTRIBUIȚI

raul timis

Scăldatul în Timiş, sigur doar la ştranduri.


Direcţia de Sănătate Publică a făcut publice rezultatele unui control efectuat la ștrandurile din oraș, dar și la Șag și Albina, unde timișorenii merg de multe ori să se răcorească în râul Timiș.

Reprezentantul DSP, Eugen Ciobanu, a informat că la cele 16 ștranduri din Timișoara și 11 din județ nu au fost depistate probleme. Au fost totuși aplicate trei sancțiuni. Una către Complexul Sportiv Bega, pentru cantitate insuficientă de substanțe dezinfectante, și două avertismente pentru probleme legate de nivelul clorului pentru bazinele de la Politehnică.

Legat de apele naturale, Ciobanu a informat că la Șag și Albina scăldatul este interzis, fiindcă în probele de apă luate de acolo au fost găsite Salmonnella și o concentrație mare de fier, iar autoritățile locale au fost înștiințate să aplice plăcuțe informative în acest sens. Momentan nu au fost efectuate controale pentru a vedea dacă notificările au fost aplicate. Probleme au fost depistate și la taberele din județ, acolo unde inspectorii DSP au constat că meniurile copiilor nu sunt alcătuite conform prevederilor medicilor. Următorul pe lista celor de la DSP va fi Lacul Surduc.

1 COMENTARIU

  1. lacul surduc!
    apa fiind extrem de poluata de cacatul si pisatul deversat de cele cateva sute de vile ridicate ILEGAL sub obladuirea fostilor COIFAN OSTAFRICIUC s.a si a actualului sef de judet Domnu Doctor in economie mondiala si a afacerilor Bojin Titu (fost buldozerist in regimul de trista amintire comunist !?).
    a nu se uita inundatiile catastrofale din 2005 cand datorita DECIZIILOR CRIMINALE ale susnumitilor de a nu permite umplerea lacului care ar fi dus la distrugerea vilelor respective CONSTRUITE ILEGAL au fost sacrificate vieti omenesti si bunuri de valoare inestimabila.
    Sa va bata Dumnezeu nelegiutilor care v-ati asezat in fruntea bucatelor nechemati si nedoriti. Banditilor care ati distrus romania!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.