Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, nemulţumit de atitudinea premierului Ponta cu privire la...

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, nemulţumit de atitudinea premierului Ponta cu privire la SUA. De ce nu putem avea un parteneriat strategic cu americanii

3
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean 10

Senatorul Ben-Oni Ardelean este deranjat de modul în care premierul Victor Ponta gestionează relaţiile cu Statele Unite al Americii.

Acesta a declarat că „PSD are un mesaj distructiv față de valorile și principiile promovate de America, statul de drept și principiile care guvernează în instituțiile statului, de dorința de a fi mult mai corecți în ceea ce privește dorințele guvernamentale.


Recent am avut o vizită importantă a trei senatori americani care a atras atenția celor de la guvernare asupra statului de drept, asupra întăririi legii și a independenței justiției. Mesajul a fost foarte duplicitar, da, noi vrem să mergem înainte o să renunţăm la protecția în favoarea parlamentarilor, dar nu s-a făcut nimic. Cred că este momentul ca România să renunțe la acest mesaj duplicitar, aici fac apel la toți actorii din zona politicii externe să renunțe la acest mesaj duplicitar și dacă vrem un parteneriat strategic cred că este nevoie să apelăm la principiile şi valorile acestui parteneriat”.

Senatorul a anunţat că în circa două săptămâni oficiali din SUA vor veni din nou în Timişoara pentru a discuta chestiuni de politică internaţională.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.