Start la înscrierea la Universitatea de Vest din Timișoara. Câte locuri fără...

Start la înscrierea la Universitatea de Vest din Timișoara. Câte locuri fără taxă sunt disponibile pentru absolvenții de liceu care au promovat BAC-ul

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că a dat startul înscrierilor în cadrul admiterii din această vară. 2.040 de locuri la buget sunt disponibile la programele de licență, plus 3.667 de locuri la taxă sunt puse la bătaie pentru absolvenții de liceu care au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. Mai mult, în cazul studiilor masterale, UVT a scos la concurs 1.150 de locuri la buget și 2.858 la taxă.

În total, 73 de specializări de licență, 90 de programe de master și cinci specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană) îi așteaptă pe toți cei interesați să urmeze o facultate sau să își continue studiile superioare. Începând de anul trecut, Universitatea de Vest  a luat decizia de a organiza  examen de admitere la toate facultățile.

„Oferta Universității de Vest este una pliată pe necesitățile pieței actuale. Pregătim specialiști cu căutare pe piața muncii, în cele mai diverse domenii.


Oferim mai mult decât o carieră. Așa cum am mai spus, la Universitatea de Vest din Timișoara construim cariere, formăm caractere. Oferim, astfel, acel plus de competitivitate necesar pentru a răzbate pe piața muncii, fie ea locală, națională sau internațională”, a precizat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

UVT a luat decizia de a deschide centre de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale în Deva, Reșița și Dr. Tr. Severin, astfel încât absolvenții de liceu să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara. Centrele din cele trei localități vor funcționa în perioada 15 – 17 iulie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara, transmit reprezentanții UVT.

Întregul proces de admitere se desfășoară până pe 30 iulie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania .

„Familia” Universității de Vest din Timișoara numără aproximativ 18.000 de membri, studenți, profesori și personal administrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.