Sute de timișoreni au dansat în centrul orașului, în scop caritabil. Află...

Sute de timișoreni au dansat în centrul orașului, în scop caritabil. Află cum poți ajuta și tu o tânără diagnosticată cu leucemie GALERIE FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

zumba caritabil (17)

Sute de oameni au dansat zumba, duminică seara, în Piața Operei din Timișoara. Evenimentul caritabil „Ajutați-ne să o ajutăm pe Dana” a strâns peste 500 de oameni cu suflet mare și totodată iubitori ai dansului. Acțiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Dana Guriță, o tânără de 25 de ani din Timișoara, care a fost diagnosticată în 2013 cu o boală teribilă, leucemie.

Piața Operei din Timișoara s-a transformat, pentru două ore, într-o scenă de dans multicoloră. La ora 19.00 timișorenii au venit îmbrăcați în haine comode, care mai de care colorate și au început să danseze. Energie, aplauze, zâmbete și mult optimism – toate acestea pentru Dana Guriță. Evenimentul a fost organizat de instructorul de zumba Claudiu Guțu, care a avut în spate o întragă echipă de instructori din Timișoara și Arad.


La seara de zumba s-a alăturat și Fabricio Martín Alva Delgado un percuționist profesionist din Peru, care a creat o atmosferă spectaculoasă.

Oamenii au dansat fără oprire, iar energia pozitivă s-a răspândit peste tot. De la copii, până la oameni în vârstă, cu toții s-au mișcat pe ritmuri de reggaeton, samba salsa sau merengue. Din public nu au lipsit nici prietenii Danei care au venit să susțină evenimentul. Între timp s-au făcut donații la patru urne, donații care o vor ajuta pe tânără să își continue tratamentele.

Claudiu Guțu a fost impresionat de numărul mare de spectatori și speră că aceștia i-au oferit o mână de ajutor tinerei. „Nu mă așteptam să fie chiar așa multă lume. La fiecare eveniment se anunțau mulți, dar nu veneau în număr mare. La început au fost destui oameni care stăteau pe margine, dar după aceea au intrat în dans și asta m-a făcut să mă simt foarte bine. După ce numărăm bănuții o să ne dăm seama dacă acest eveniment a avut succes, pentru că scopul a fost să strângem fonduri pentru Dana”, a spus instructorul de zumba, Claudiu Guțu.

Timișorenii cu inimă mare care doresc să contribuie la salvarea unei vieți pot face donații și în conturile deschise la Banca Românească, pe numele Dana Ana Guriță:

RO11 BRMA 0999 1000 5977 7507 – RON

RO11 BRMA 0999 1000 5977 8477 – EUR

RO11 BRMA 0999 1000 5977 8671 – USD

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.