Taximetriștii din aeroporturi, verificați de polițiști. Câte amenzi s-au dat în Timișoara

Taximetriștii din aeroporturi, verificați de polițiști. Câte amenzi s-au dat în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

aeroport-ceata

Surprize, surprize pentru taximetriștii care stau în aeroporturi la „agățat” de clienți. Polițiștii de la transporturi, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R s-au deplasat în cinci aeroporturi din țară și i-au luat la controlat pe taximetriști. Acțiunea s-a desfășurat ieri, în zona aeroporturilor internaţionale din Bucureşti („Henri Coandă”), Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.

În Timișoara au fost verificate 26 de taxiuri care așteptau clienți la aeroportul internațional „Traian Vuia”.


De la ora 10.00 până la ora 14.00 aceștia au sancționat doar trei șoferi pentru că au fost găsiți cu nereguli. „Acțiunea a avut loc între orele 10.00 și 14.00. În acest timp au fost verificate 26 de autovehicule, iar echipele de control au aplicat trei sancțiuni”, a spus Ancuța Morariu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

În total, în cele cinci aeroporturi au fost verificate 138 de taxiuri, iar pe picior greșit au fost prinși 25 de șoferi care au primit sancțiuni contravenționale în valoare de 7.110 lei. În plus, 15 șoferi au fost amendați că nu au respectat legea privind circulația pe drumurile publice și cinci șoferi pentru că au încălcat legea taximetriei. Polițiștii au retras un certificat de înmatriculare pentru că autoturismul nu corespundea din punct de vedere tehnic și au ridicat și numerele unei mașinii, pentru că șoferul nu avea asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). Acțiunile de verificare ale taximetriștilor vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.