Timișoreanca Maria Grapini cere Parlamentului European susţinerea IMM-urilor. De ce spune că...

Timișoreanca Maria Grapini cere Parlamentului European susţinerea IMM-urilor. De ce spune că afacerile merg prost

3
DISTRIBUIȚI

Maria-Grapini

Şefa PC Timiş, Marina Grapini, aleasă recent europarlamentar, anunţă că duce mai departe lupta începută ca ministru pentru facilitarea activităţii IMM-urilor din ţara noastră.


„În Europa peste 66% din locurile de muncă sunt create de cele peste 20 mil de IMM-uri. Politicile din ultimii ani au pus accent pe susținerea și dezvoltarea acestui sector, dar, din păcate, nu s-au obținut rezultatele așteptate. IMM-urile au încă probleme cu accesul la finanțare, achiziții publice și internaționalizare. Cunosc bine situația IMM-urilor în România, țara mea, dar și în Europa. Cred că este foarte important să venim cu măsuri noi care să rezolve aceste probleme nu să creeze alte probleme”, a spus Grapini în PE.

În viziunea europaramentarului, birocraţia, neîncrederea în Piaţa Digitală şi în guverne sunt doar câteva din domeniile unde sunt necesare intervenţii pentru ca IMM-urile din România şi nu numai să prospere.

3 COMENTARII

  1. S-a asezat bine, babaciunea pentru cinci ani, Doamne cum arata pare ca are si mustata. Loredana atunci cand te contacteaza sa o rogi sa-si revizuiasca tinuta, arata oribil, culmea lui Blanculescu ii place.

  2. pentru ca sa mearga treaba bine, IMM-ul (si nu numai) are nevoie de legislatie. Legislatia cine o face? Cine o aproba, cine o promulga si cine o aplica? Asadar, IMM-ul este doar un steag fluturat intr-o lupta, poate personala, insa radacina este alta. Asadar, ne intoarcem tot la Guvern, Parlament, alesii etc etc adica la politic. Legislatia nu cade din Cer, implacabil. Este facuta de mintile unor oameni care ori au ei interes in a face legea intr-un anumit fel ori o raporteaza la interesele altcuiva. Prin urmare, unde este lupta, cine cu cine lupta, care este miza luptei, etc etc etc

  3. ce dreaq cauta mortaciunea asta in P.E. !!!! oare cati TEMBELI mai suporta tara asta,orasul asta !? a ajuns Timisoara,oras european sa voteze o zdreanta comunista,o lepra care in 2 ani de guvernare NU a facut nimic,dar absolut nimic bun pentru Romania,ba’ mai mult a stricat ce a lasat bun panarama aia de Plescoi,care a facut infinit mai multe lucruri pozitive decat gioarsa asta din Moldova ! votantilor,sunteti TERMINATI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.