Timișorenii, așteptați la ultima plimbare în natură cu bicicleta, din acest an....

Timișorenii, așteptați la ultima plimbare în natură cu bicicleta, din acest an. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

“Verde pentru Biciclete” îi invită pe iubitorii mersului pe două roți la ultima plimbare în natură, din acest an. Cea de-a șasea tură ciclistă bănățeană va fi organizată duminică, 20 iulie, bicicliștii sunt invitați să parcurgă un traseu de aproximativ 36 de kilometri.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco, de pe strada Circumvalaţiunii, la ora 15.00.


Amatorii mersului pe două roți vor avea de parcurs traseul: Str. Circumvalaţiunii – Gara Mare – Bd. L. Rebreanu – Calea Girocului – Giroc (sat) – Pădurea Giroc – dig Timiș – Șag. Durata de parcurgere a traseului este de aproximativ patru ore, în timpul turei se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike echipată corespunzător și purtarea căștii de protecție și/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul lor este de a încuraja mișcarea în aer liber și de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.