Timişorenii cuceresc topurile din România. Ecaterine şi Dimitri au revenit cu Chiky...

Timişorenii cuceresc topurile din România. Ecaterine şi Dimitri au revenit cu Chiky Lala VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dimabodarev

Ecaterine Mircsov şi Dima Bodarev, cei doi timişoreni care au lansat anul trecut piesa Zi cu soare, au revenit în atenţia amatorilor de muzică pop din ţara noastră, cu o melodie numită Chiky Lala. Compus de către Dimitri şi Ionţă Alexandru, “Chiky lala” este o poveste despre visuri, dorinţe, fericire, izvorâtă din prietenie şi fiorii primei iubiri.O călătorie în timp, regăsirea celor mai memorabile etape şi multe clipe amuzante, de care ne aducem mereu aminte cu drag şi dor, dar şi energia şi naturaleţea celor doi artişti, ne aduc în sincron videoclipul regizat de către Dan Petcan şi filmat la malul Mării Negre.


Dima Bodarev a devenit cunoscut graţie activităţii trupei de rock balcanic, care cântă în cinci limbi, Popa Sapka, formaţie care de-a lungul anilor a susţinut recitaluri îm Bulgaria, Slovenia sau Croaţia.

Anul trecut, Popa Sapka a cântat la diverse festivaluri din România, dar şi pe străzile din Londra, loc unde dealtfel s-au şi stabilit, pentru puţin timp.Ecaterina (Ecaterine Mircsov) a avut primul contact cu muzica la vârsta de şapte ani, pe scena unei serbări şcolare, şi a urmat cursurile Liceului de Muzică “Ion Vidu”. După ce a fost o vreme prezentatoare la TVT 89, s-a mutat la Bucureşti, unde a intrat în portofoliul Cat Music şi a devenit cunoscută graţie primului ei single, “Secretul tău”, rezultat al colaborării sale cu DJ Sava. Cei doi au realizat anul trecut melodia “Zi cu soare”, care a avut parte de un succes deosebit în rândul amatorilor de pop music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.