Timişorenii s-au bătut cu perne alături de americanii Pillowtalk, sub iederă GALERIE...

Timişorenii s-au bătut cu perne alături de americanii Pillowtalk, sub iederă GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>party (4) [1024x768]

Amatorii de sound-uri electronice au avut parte de o noapte magică, în cadrul celui de-al patrulea episod UndertheIvy, evenimentul desfăşurat la piscina ştrandului Heaven având parte de un succes deosebit.

Fiindcă invitaţii speciali ai nopţii au fost americanii de la PillowTalk, organizatorii au pus la cale o „chichiţă“ cât se poate de năstruşnică şi au oferit intrarea liberă celora care au venit la faţa locului cu… perne. După cum era de aşteptat, timişorenii au avut parte de o inedită bătaie cu perne pe ritmurile live ale celor de la PillowTalk.

Sammy D, Ryan Williams şi Michael Tello amestecă cât se poate de inspirat ritmuri de classic R&B, boogie, disco, underground house şi techno şi au editat până acum discuri la Visionquest, Life & Death sau Wolf + Lamb. Motto-ul lor este „D.A.G.“ (Distroy all Genres – Distruge toate genurile) iar live-ul susţinut de ei în oraşul nostru a demonstrat pe deplin acest fapt. În deschiderea acestui episod al petrecerii din seria „sub iederă“ a mixat Bogdan Lazăr.

3 COMENTARII

  1. Da, intr-adevar! Toti cei ce locuiesc pe o raza destul de mare de locul acestui eveniment, au avut si ei parte de o „noapte MAGICA”.
    Este strigator la cer, cum nu se tine cont de linistea si somnul oamenilor! Pana dupa 4 dimineata??
    Deh, la noi TOTUL e posibil………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.