Timişorenii se distrează în mirifica fortăreaţă din Novi Sad, la festivalul Exit...

Timişorenii se distrează în mirifica fortăreaţă din Novi Sad, la festivalul Exit FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1567261244">

exit6

Joi dupa masă, la Novi Sad, în Serbia, a început o nouă ediţie a festivalului Exit, manifestare ce programează, timp de patru zile, concerte şi DJ seturi cu sute de artişti sârbi şi internaţionali. Festivalul, care atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timisoara, se desfăşoară într-un spaţiu mirific, fortăreaţa Petrovoradin. Alături de priveliştea minunată, EXIT- ul e renumit şi pentru line-up-ul deosebit de divers.

Prima zi a evenimentului a programat recitaluri cu Pet Shop Boys, Stromae, Disclosure (live), Disciplin a Kitschme, Che Sudaka, Carl Craig vs Green Velvet, The Afgan Whigs şi Dub FX, australianul care sâmbăta trecută a fost prezent într-un show de nota zece la Timişoara. Dealtfel Dub FX a susţinut şi un spectacol în centrul oraşului Novi Sad, miercuri seara. Printre numele aflate pe afiş la ediţia din acest an a festivalului se mai numără Hurts, Suede, Pretty Lights, Deep Dish, Afrojack, Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell, Heidi vs Kim Ann Foxman, Damon Albarn, Rudimental (live), Skrillex (live), Dusky vs Paul Woolford, Koven (live), Asian Dub Foundation, Gorgon City, Pretty Lights, Gloria Gaynour  sau Sub Focus (DJ set). Printre spectatorii aflaţi la faţa locului se numără o serie de timişoreni, inclusiv realizatorul de televiziune Flavius Băican, care pregăteşte o emisiune specială intitulată Navetistu Goes Exit. Biletele pentru o zi de festival se găsesc la intrarea la festival şi costă 3.500 de dinari (aproximativ 133 lei) pe zi.


2 COMENTARII

  1. cacatu’ ala de festival e o manifestare normala a oamenilor pe timp de pace, starea normala a omenirii sper.
    faptul ca unii descreierati genereaza ororile la care ne dai link, nu exclude faptul ca lumea civilizata se distreaza in festivaluri de vara, ba chiar din contra. cu atat mai mult cu cat sarbii au lasat in urma orori similare.
    nepasarea fata de faptul ca aceste orori exista e cea mai mare problema, si pe tema asta sunt perfect de acord cu tine. dar festivalul n-are nici o vina omule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.