Titu Bojin și Nicolae Robu s-au întâlnit pentru a pune capăt scandalurilor...

Titu Bojin și Nicolae Robu s-au întâlnit pentru a pune capăt scandalurilor din Consiliul Local Timișoara. Cine va media conflictele dintre primar şi Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

bojin si robu 1 pNu mai puțin de trei ore. Atât a durat întâlnirea pe care şeful Consiliul Judeţean Timiş, Titu Bojin, a avut-o ieri cu primarul Nicolae Robu. „Am discutat ceea ce înseamnă administraţia locală. Aşteptăm să vină răspunsul de la Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la numirea lui Dan Idolu, consilier local, pentru că este pe listă după domnul Florin Bîrsăşteanu. Am căzut de acord ca oricare ar fi fost soluţia pe care ne-o va da Autoritatea Electorală Permanentă, ea rămâne valabilă pentru tot ce înseamnă următorii doi ani. Astăzi este vorba despre plecarea lui Bîrsăşteanu şi venirea lui Idolu. Mâine poate fi vorba de plecarea unui coleg liberal”, a spus Bojin.

Acesta a detaliat şi că, pentru a preveni conflictele din plenurile CLT, „domnul Robu mi-a promis că se va strădui şi va pune executivul să se pună pe treabă astfel încât proiectele să fie discutate în comisii şi să vină pe ordinea de zi.


Am discutat ca, în perioada următoare, să putem discuta. Să treacă aceste alegeri prezidenţiale”. Legat de mişcarea supriză de marţi când primarul Nicolae Robu i-a luat viceprimarului Traian Stoia secretarele pe motiv de indisciplină administrativă, Bojin a anunţat că “domnul Stoia va fi viceprimar în continuare, cu secretară, nu e niciun fel de problemă. Domnul Stoia e om modest, nu a vrut nici şofer. Domnul Stoia, pe linia lui, îşi face treaba, că domnia sa în calitate de consiler îşi permite să vadă şi alte probleme, ne vom strădui cu domnul Robu ca toate problemele pe care le observă domnul Stoia sau domnul Robu să fie discutate în cadru restrâns, să fie discutate fără animozităţi, în prezenţa mea mai întâi, apoi public”. Şeful PSD Timiş speră că discuţiile cu PP-DD să decurgă cât mai civilizat şi spune că va avea întrevederi şi cu greii PNŢCD Adrian Orza, Gheorghe Ciuhandu şi Valentin Moldovan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.