TRAGEDIE Un bărbat de 59 de ani şi-a omorât fiica, după care...

TRAGEDIE Un bărbat de 59 de ani şi-a omorât fiica, după care s-a sinucis. UPDATE Tânăra urma să se căsătorească în luna august

4
DISTRIBUIȚI

criminalist redesteptarea

Gest inexplicabil al unui bărbat de 59 de ani. Acesta şi-a ucis fiica, după care s-a sinucis.  O vecină a auzit scandal în apartamentul celor doi, din localitatea hunedoreană Călan, şi a chemat poliţia, care i-a găsit pe amândoi morţi. Fiica de 34 de ani avea mai multe urme de lovituri de cuţit la nivelul toracelui, iar bărbatul avea venele tăiate. Din primele cercetări, poliţiştii cred că bărbatul şi-a ucis fiica, după care s-a sinucis şi el.

UPDATE Tânăra ucisă de tatăl vitreg care apoi s-a sinucis urma să se căsătorească în luna august.

Anchetatorii care investighează cazul crimei urmată de sinucidere de la Călan susţin că agresorul nu a lăsat niciun bilet în urma sa în care să-şi explice gestul, cel mai probabil crima a avut loc în urma unui conflict spontan provocat de o ceartă casnică.

„Din datele preliminare vă pot spune că agresorul a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit provocându-i leziuni care au condus la decesul acesteia apoi s-a sinucis folosindu-se de acelaşi instrument.


A ingerat o substanţă toxică şi vom vedea dacă e cea care a provocat mortea sau tăieturile. Nu există niciun bilet. A fost un conflict sporntan, iar mobilul ar putea fi o ceartă casnică”, a declarat procurorul Ioan Nicodim, şef Secţie penală Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Vecinii care au alertat poliţia susţin că au auzit ceartă şi strigăte disperate. „Se auzea: „Tată, nu da tată! nu da tată!” şi el atât a mai spus „M-am săturat! Până aici!” apoi nu s-a mai auzit nimic pesemne că o omorâse”, a spus o vecină, Ioana Băluţa.

Oamenii care locuiesc în acelaşi imobil sunt şocaţi de ce s-a întâmplat, mai ales că tânăra urma să se căsătorească la sfârşitul lunii august. Viitorul soţ, care locuieşte în acelaşi apartament era la serviciu când a avut loc crima. „Nu era un om periculos, nu părea. Nu mi-ar fi trecut prin cap că putea face aşa ceva. Se înţelegeau bine. Niciodată când am mers la ei, şi eu mergeam destul de des, nu am văzut să fie vreo problemă. Vorbeau frumos unul cu altul. El cu toată lumea se purta frumos”, spune un alt vecin. „Aveau mici discuţii că ea nu prea muncea. El o ţinuse şi în facultate, la una privată şi ea nu muncea. Mă miră faptul că a ajuns la aşa ceva”, a spus un alt vecin Marcel Badiu.

Agresorul este cetăţean sârb stabilit în România, iar mama fetei este plecată la muncă în Elveţia.

4 COMENTARII

    • tu ai citit acel articol??spre finalul lui????pai tu sigur esti oltean,doar aia is greii de cap.!!!!scrie clar ca omul este cetatean Sirb stabilit in Romania.!!!!!citeste altadata tot articolul apoi te apuca de comentat!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.