Transporturile de persoane și mărfuri, verificate de polițiști. Câte amenzi s-au dat...

Transporturile de persoane și mărfuri, verificate de polițiști. Câte amenzi s-au dat în județul Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amenda

Timp de o săptămână de zile Poliția Română a desfășurat o acțiune națională prin care s-au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane și de mărfuri. Acțiunea s-a numit TRUCK&BUS și s-a desfășurat în perioada 21-27 iulie.  Se pare că șoferii timișeni se grăbesc la destinație pentru că cele mai multe amenzi s-au dat pentru depășirea limitelor legale de viteză, nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor și a perioadelor de odihnă.

În cadrul acțiunii, în județul Timiș, au fost verificate 637 de autovehicule de transport marfă și s-au dat 378 de amenzi, 30 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză.


Polițiștii timișeni au mai verificat 291 de autovehicule de transport persoane, și au fost amendați 159 de șoferi, 24 dintre aceștia pentru că au depăşit limita legală de viteză. În plus au fost aplicate şi 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor şi a perioadelor de odihnă ale șoferilor. Polițiștii au mai retras opt certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Activităţile au fost coordonate la nivel naţional de ofiţerii specialişti ai Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR şi au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.