Trei muncitori au ajuns la spital după ce zidul unei case s-a...

Trei muncitori au ajuns la spital după ce zidul unei case s-a prăbușit peste ei. Cum s-a petrecut incidentul UPDATE Unul dintre muncitori a murit la spital

0
DISTRIBUIȚI

tion muncitori zid prabusit

Trei bărbați din Timișoara au ajuns la Urgențe în această seară, după ce un zid s-a prăbușit peste ei. Muncitorii lucrau la demolarea anexei unei case din zona Piața Crucii când un zid de cărămidă a cedat și a căzut, prinzând patru bărbați sub dărmături.

Prăbușirea zidului la baza căruia săpau muncitorii a fost facilitată și de intemperiile din ultima perioadă, o furtună afectând Timișoara chiar vineri seara.


Două echipaje SMURD, o ambulanță și mai multe mașini de poliție au blocat temporar traficul în zona străzii 1 Decembrie, conform tion.ro. Trei dintre muncitori au fost răniți, fiind necesară transportarea lor la Urgențe, în timp ce un al patrulea a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul, urmând să ia legătura și cu Inspectoratul Teritorial de Muncă.

UPDATE Unul dintre muncitori, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a suferit răni la cap și leziuni interne, a decedat la spital, conform ProTV.

Foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.