TUPEU Doi puști de 12 și 13 ani au furat o mașină...

TUPEU Doi puști de 12 și 13 ani au furat o mașină și s-au plimbat prin oraș. Ce recidive mai au

1
DISTRIBUIȚI

copil_volanTupeu incredibil al unor puști de 12, respectiv 13 ani, care au fost surprinși în timp ce  încercau să sustragă un autoturism, de proprietarul acestuia. Polițiștii sunt siguri, însă, că cei doi nu sunt la prima faptă de acest fel. Aceștia sunt bănuiți  şi de sustragerea unui alt autoturism, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice.

Poliţiştii din Jimbolia efectuează, acum, cercetări faţă de doi minori de 12 şi 13 ani, bănuiţi că ar fi sustras un aututurism şi l-ar fi condus pe drumurile publice şi, totodată, ar fi încercat să sustragă un alt autoturism, fiind surprinşi  de proprietar.


În acest weekend, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Liviu Rebreanu, din localitate, un bărbat a surprins doi tineri în timp ce încercau să-i sustragă autoturismul. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe cei doi minori de 12 şi 13 ani, ambii din localitate Lenauheim, care ar fi pătruns în autoturism folosindu-se de chei potrivite.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi minori sunt bănuiţi şi de sustragerea unui alt autoturism, în noaptea de 11 spre 12 iulie, care se afla parcat pe strada Republicii din oraşul Jimbolia. Autoturismul în cauză a fost depistat de poliţişti abandonat pe D.N. 59 A, între localităţile Săcălaz şi Timişoara.

Din cercetări a reieşit că cei doi l-ar fi condus, pe rând, iar când au rămas fără combustibil, l-au abandonat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tentativei la infracţiunea de furt calificat.

 

1 COMENTARIU

  1. Cine va scrie articolele? Femeia de serviciu? Intreg articolul e lipsit de coerenta. Ca si cum e o ciorna, si inca nu m-am hotarat ce varianta finala sa las. Ca sa nu mai zic de greseli de genul ‘aututurism’. Stiri de 5 minute si 2 lei. A, si de patru ori se specifica faptul ca minorii aveau 12 si respectiv 13 ani. Era suficient si o singura data…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.