Ucigașul omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat. Vezi ce pedeapsă...

Ucigașul omului de afaceri Abel Apostol a fost condamnat. Vezi ce pedeapsă a primit și ce a cerut acuzarea

0
DISTRIBUIȚI

buleu crima arad 1

Tribunalul Caraș-Severin a judecat astăzi pe fond în dosarul uciderii omului de afaceri arădean Abel Apostol, care a dispărut acum mai bine de un an și nu a mai fost găsit.

Magistrații bănățeni l-au condamnat pe suspect, Adrian Buleu (foto), la 13 ani de închisoare și plata a daune totale de 110.000 de euro pentru două infracțiuni, omor (13 ani) și distrugere (5 ani), pentru incendierea mașinii cu care ar fi transportat cadavrul.


Pedepsele au fost contopite, rezultând o condamnare de 13 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timișoara.

Ambele părți sunt nemulțumite, acuzarea cerând închisoare pe viață, în timp ce apărarea consideră pedeapsa nelegală, avocatul Cosmin Bolosin declarând pentru argument-cs.ro că „nu poţi condamna pe cineva pentru infracţiunea de omor, fără a avea proba principal, cadavrul, sau altă probă directă care să te conducă la faptul că inculpatul ar fi vinovat de săvârşirea faptei. Sunt curios să văd cum a motiva instanţa această sentinţă. Mâine vom declara apel care se va judeca la Curtea de Apel Timişoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.