Un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a PRĂBUŞIT în...

Un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a PRĂBUŞIT în Ucraina. Toţi pasagerii au murit. Avionul, doborât de o rachetă FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

avion prabusit ucraina rt_com

Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters.

UPDATE Petro Poroşenko: Prăbuşirea avionului de pasageri este un „act terorist”

Prăbuşirea avionului malaysian este „un act terorist”, afirmă preşedintele Petro Poroşenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgenţilor proruşi în acest incident.

„Nu este vorba de un simplu incident, nici de o catastrofă, este un act terorist”, a declarat Poroşenko, potrivit purtătorului său de cuvânt, Sviatoslav Tsegolko.

Anterior, Petro Poroşenko a declarat că nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prăbuşit în estul Ucrainei să fi fost doborât cu o rachetă.

„Nu poate fi exclusă posibilitatea ca avionul să fi fost doborât cu o rachetă”, a declarat Poroşenko.

UPDATE Numeroase cadavre, găsite în zona prăbuşirii avionului malaysian

Numeroase cadavre au fost găsite în zona din estul Ucrainei unde s-a prăbuşit avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines, anunţă corespondentul AFP.

Fragmente ale fuselajului, numeroase cadavre şi bagaje sunt pe un câmp, în zona Grabov, în apropierea oraşului Şahtarsk, în regiunea Doneţk.

La locul prăbuşirii sunt membri ai miliţiilor rebele şi pompieri.

UPDATE Russia Today a publicat pe contul oficial de Twitter primele fotografii de la locul tragediei aviatice din estul Ucrainei, în care un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a prăbuşit la graniţa dintre Ucraina şi Rusia.

UPDATE Rebelii din estul Ucrainei susţin că aviaţia militară ucraineană a doborât avionul de pasageri

Insurgenţii separatişti proruşi din estul Ucrainei susţin că avionul companiei Malaysia Airlines a fost doborât de un avion de vânătoare ucrainean.

UPDATE Insurgenţii din Doneţk revendică doborârea a două avioane „ucrainene”

Liderii separatişti din autoproclamata „Republica populară Doneţk” susţin că au doborât joi două avioane „ucrainene”, în estul Ucrainei, informează Kyiv Post.

UPDATE Premierul Malaysiei, „şocat” de prăbuşirea a două avioane ale aceleiaşi companii în câteva luni

Premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak, s-a declarat „şocat” de prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines, în contextul în care o altă aeronavă a aceleiaşi companii este dispărută din martie în zona Oceanului Indian.

„Sunt şocat de relatările privind prăbuşirea avionului.


Vom lansa imediat o investigaţie”, a scris Mohd Najib Tun Razak pe Twitter.

UPDATE Petro Poroşenko nu exclude posibilitatea ca avionul Boeing 777 să fi fost doborât

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prăbuşit în estul Ucrainei să fi fost doborât cu o rachetă, informează AFP.

„Nu poate fi exclusă posibilitatea ca avionul să fi fost doborât cu o rachetă”, a declarat Poroşenko.

UPDATE: Avionul a fost doborât de o rachetă

Avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă, afirmă un consilier din cadrul Ministerului ucrainean de Interne, citat de Washington Post.

Anton Geraşenko, consilier în Ministerul ucrainean de Interne, afirmă că avionul a fost doborât de o rachetă de tip Buk.

UPDATE: Toţi pasagerii au murit

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines dispărut de pe radare în estul Ucrainei s-a prăbuşit în apropierea oraşului Ciahtarsk, în regiunea separatistă Doneţk, iar cel puţin 285 de persoane au murit, afirmă surse citate de Itar-Tass.

Compania aeriană Malaysia Airlines a confirmat că a pierdut contactul cu avionul Boeing 777.

Conform unor surse citate de Interfax, avionul a dispărut de pe radare în timp ce zbura la altitudinea de croazieră de circa 10.000 de metri.

avion prabusit ucraina rt_com 1

Potrivit agenţiei Interfax, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) şi urma să ajungă la Kuala Lumpur (Malaysia).

Avionul s-a prăbuşit în estul Ucrainei, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de către insurgenţi proruşi.

Agenţia Reuters nu poate confirma informaţiile furnizate de Interfax.

Avionul companiei Malaysia Airlines avea la bord 280 de pasageri şi 15 membri ai echipajului.

Compania malaeziană a ținut primele pagini ale ziarelor cu vești proaste și după ce un avion Malaysia Airlines a dispărut în oceanul Pacific.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: rt.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.