Un bărbat cu probleme de sănătate a dispărut din spital. Dacă îl...

Un bărbat cu probleme de sănătate a dispărut din spital. Dacă îl vezi sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

dorel-bradin-600x452

Agitație mare după ce un pacient bolnav a dispărut astăzi din incinta unui spital. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, internat la Secţia Neurologie a Spitalului Județean Arad, a plecat din salon și nu s-a mai întors. Pacienții aflați în salonul în care stătea bărbatul au spus că acesta a plecat la toaletă, însă a luat-o în direcția opusă, potrivit aradon.ro.


Acesta avea dereglări de comportament, iar starea sa mentală nu era tocmai integră la momentul dispariției. Medicii și familia au anunțat imediat autoritățile și au început să îl caute pe dispărut.

Bărbatul se numește Dorel Bradin și a fost internat în spital sâmbătă, după ce i s-a făcut rău. În urma analizelor, medicii au stabilit că acesta are mai multe metastaze cerebrale. În cursul zilei de azi, pacientul era programat pentru analize mai amănunțite, dar nu a mai fost găsit. „Noi nu suntem o instituţie securizată, militarizată, nu avem personal care să stea 24 de ore din 24 lângă fiecare pacient. Bolnavul a ieşit din spital cel mai probabil pe lângă casierie, prin curte, în spate, spre «Jackson». Pe ieşirea principală nu putea ieşi, că l-ar fi văzut portarul, iar ieşirea de la policlinică e supravegheată video şi, s-a verificat, nu a fost surprins de camerele de luat vederi. Potrivit procedurii specifice în astfel de situaţii, a fost anunţată Poliţia, pentru demararea căutărilor”, a declarat pentru aradon.ro  Adrian Wiener, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Oricine poate oferi informaţii despre acesta este rugat să sune la numărul de telefon 0753.422.988, la care răspunde Răzvan Bradin, fiul bărbatului dispărut, sau la numărul de urgenţă 112 ori să ia legătura cu cea mai apropiată secţie de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.