Un bărbat din Mehedinți, amendat pentru că fuma în troleibuz. Ce alte...

Un bărbat din Mehedinți, amendat pentru că fuma în troleibuz. Ce alte contravenții se mai comit pe liniile RATT

1
DISTRIBUIȚI

troleibuz ratt (1)

Ultima cursă a zilei de ieri l-a costat nu mai puțin de 500 de lei pe unul dintre pasageri, C. Ionel, din comuna Oprișor, județul Mehedinți, care a considerat că poate fuma în troleibuzul 11.

„Polițiștii locali au depistat aseară, în jurul orei 23.40, un bărbat care fuma în troleibuzul cu numărul 11 în timp ce se deplasa pe ruta Str.


Simion Bărnuțiu – Bdul Take Ionescu. C. Ionel, cu domiciliul în comuna Oprișor, județul Mehedinți, și-a aprins țigara cu tupeu fără a ține cont că în mijlocul de transport se mai aflau și alți călători, care au fost deranjați de gestul său. Acesta a fost sancționat cu 500 lei conform HCL 371/2007 modificată”, a anunțat Poliția Locală Timișoara.

Nu este singurul caz de acest gen, polițiștii locali aplicând în ultimele luni și alte sancțiuni de acest gen. Conform HCL 371/2007 modificată se sancționează cu amendă de 500 lei fumatul, scuipatul, consumul de semințe și băuturi alcoolice, precum și a altor alimente care conduc la disconfortul celorlalți călători și aruncarea de hârtii, ambalaje sau resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.