Un bolid de lux s-a dat peste cap pe drumul dintre Timișoara...

Un bolid de lux s-a dat peste cap pe drumul dintre Timișoara și Lugoj. Cum s-a produs accidentul

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478

Un accident care putea avea urmări grave s-a produs în această dimineață pe DN 6, între localitățile Chizătău și Belinț.


Un șofer care venea dinspre Lugoj spre Timișoara cu mașina personală, un Audi Q7, a pierdut controlul bolidului într-o curbă, din cauza ploii abundente. Mașina a derapat și a ieșit de pe șosea, rostogolindu-se în șans și ajungând cu roțile în sus.

Martorii au sunat la urgențe dar, conform lugojeanul.ro, până la sosirea echipajului de descarcerare, șoferul era deja scos din automobil. Ambulanța sosită la fața locului l-a transportat la spitalul din Lugoj pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la Rutieră au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

1 COMENTARIU

  1. Sigur era oltean. Pacat ca n-a crapat, desi in masina aia e cam greu, ma si mira ca a reusit sa derapeze – mare prost trebuie sa fi la volan sau un tembel ca sa pierzi controlul masinii aleia. Sa speram ca data viitoare (care va veni garantat!) se duce va singur, nu va ucide pe altii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.