Un copil de șapte ani a fost lovit de o mașină pe...

Un copil de șapte ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident copil

Un copil de aproximativ șapte ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni în această seară, pe Calea Șagului din Timișoara. Potrivit martorilor acesta ar fi trecut pe roșu, iar mașina, un Nissan, l-a lovit. Inițial, șoferul a părăsit locul accidentului, însă s-a întors după câteva minute.


„Copilul a trecut pe roșu, iar mașina a dat peste el. Șoferul nu a rămas, a plecat, dar după aceea s-a întors”, a spus o tânără care lucrează la un local din apropiere.

Un echipaj al Ambulanței a ajuns în câteva minute la fața locului și i-a acordat primul ajutor micuțului. Din primele informații reiese faptul că acesta s-a ales cu piciorul rupt.

UPDATE Potrivit autorităților, copilul nu a fost supravegheat de părinți și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar șoferul mașinii circula regulamentar. „Conducătorul auto circula regulamentar. Copilul trecea pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată, însă semaforul indica culoarea roșie pentru pietoni. Nu a fost supravegheat de părinți, fapt pentru care a fost surprins și accidentat de către un autoturism care circula pe Calea Șagului”, a declarat pentru PRESSALERT,ro Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. În cele din urmă copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.