Un deputat din Timiș se opune categoric exploatării gazelor de șist în...

Un deputat din Timiș se opune categoric exploatării gazelor de șist în Banat. Ce spune despre inițiativa legislativă privind interzicerea acestui gen de exploatări

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-702771580">

mircovici

Reprezentantul bulgarilor în Parlamentul României, deputatul Niculae Mircovici, se opune categoric exploatării gazelor de șist în județul Timiș. Deputatul a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă tranșant.

”NU categoric exploatării în Judeţul Timiş a gazelor de şist! Referitor la atitudinea şi interesele unor “oameni de bine” care în această perioadă vizitează localităţi din zona de Vest a judeţului (Beba Veche, Cherestur, Cheglevici, Dudeştii Vechi, etc) doresc să informez opinia publică în calitate de deputat, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor şi Preşedinte al Uniunii Bulgare din Banat România, mă opun categoric oricăror demersuri menite să transforme judeţul nostru într-o zonă poluată care să satisfacă interesele de căştig ale unor oameni care nu au nici o legătură cu Banatul”, transmite Mircovici prin intermediul unui comunicat de presă.

Parlamentarul bănățean susține că Timişul este un judeţ care îşi onorează cu vârf şi îndesat obligaţiile şi contribuţiile la Produsul Intern Brut şi bugetul statului prin activităţi industriale, agricole şi de servicii, ”fără a fi necesară transformarea lui într-o exploataţie minieră cu efecte de mediu cel puţin neclare, dacă nu nocive cu siguranţă”.

Întrucât există o iniţiativă legislativă privind interzicerea exploatării gazelor de şist, Niculae Mircovici ține să informeze lumea că în sesiunea încheiată în iunie 2014, Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale, din care și el face parte, a hotărât prin vot susţinerea acestui proiect de lege şi protejarea teritoriului naţional de efectele contrare intereselor de mediu ale exploatării gazelor de şist.

4 COMENTARII

  1. Nu doar in Banat, in toata Romania si pe toata planeta. In interiorul pamantului sunt rauri subterane care sunt legate intre ele. Ce se intampla in Africa sau Asia ne afecteaza indirect

  2. A! In sfarsit un parlamentar, al unei minoritati, dar totusi parlamentar, isi aminteste pe cine reprezinta! Pai bine, frati romani, ca va bat obrazul minoritatile, ca voi uitarati pe cine trebuie sa aparati de interesele lui Basescu cel prost si nemernic, care a vandut-o si pe mas-a pentru un pumn de arginti.

  3. A! In sfarsit un parlamentar, al unei minoritati, dar totusi parlamentar, isi aminteste pe cine reprezinta! Pai bine, frati romani, ca va bat obrazul minoritatile, ca voi uitarati pe cine trebuie sa aparati de interesele lui Basescu cel prost si nemernic, care a vandut-o si pe ma-sa pentru un pumn de arginti.

  4. In sfarsit un parlamentar care isi merita locul in Parlament. Si arata ca nu suntem un popor din lumea a treia fara valori si istorie, condus de politicieni mafioti si manipulabili dispusi sa isi vanda tara pe nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.