Un tânăr a fost prins de polițiști cu mii de pachete de...

Un tânăr a fost prins de polițiști cu mii de pachete de țigări de contrabandă. Ce valoare avea transportul

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1599202915">

portbagaj tigari contrabanda

Un șofer în vârstă de 29 de ani a fost prins, azi noapte, în timp ce transporta cu mașina nu mai puțin de 4.445 de pachete de țigări netimbrate, provenind de la Duty Free.

Tânărul domiciliat în Nădlac, județul Arad, a fost depistat în trafic de polițiștii din Moldova Noua, județul Caraș-Severin, oamenii legii stabilind că cele aproape 450 de cartușe de țigări au fost cumpărate de la magazinele Duty Free de la granița României cu Serbia.

Polițiștii au confiscat marfa în valoare de 44.450 de lei și continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de acte de contrabandă de către tânărul arădean.

tigari contrabanda

1 COMENTARIU

  1. DRAGOS bine ca oameni legi nu ti-au spus ca provinienta tigarilor au fost culese din CIRESI…. si tu ca desteptul sa crezi ce spune organul…. de 4 ani nu mai SUNT MAGAZINE DUTY FREE…. POLITISTUL ALA MERITA PREMIAT CU ??????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.