Un timișean din Deta a violat și jefuit o tânără din Cluj,...

Un timișean din Deta a violat și jefuit o tânără din Cluj, într-un vagon de tren dezafectat. Ce pedeapsă riscă atacatorul

6
DISTRIBUIȚI

greva la cfr timisoara01

O tânără care aștepta tramvaiul împreună cu prietenul ei a fost violată de un bărbat din Deta, care i-a amenințat pe cei doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 17 ani, cu o bucată de metal.

Atacul a început într-o stație de tramvai, iar agresorul i-a dus pe cei doi tineri, amenințându-i, într-un vagon de tren dezafectat aflat la un kilometru de stația CFR Cluj-Napoca.


Acolo, conform citynews.ro, tânăra în vârstă de 18 ani a fost obligată să întrețină relații sexuale cu bărbatul de 31 de ani, iar după comiterea faptei, atacatorul le-a luat celor doi tineri și telefoanele mobile.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, violatorul a fost prins, oamenii legii descoperind că este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Deta, judeţul Timiş. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru viol și tâlhărie. Pedeapsa cea mai mare pe care o riscă timișeanul este de până la 10 ani de închisoare, însă aceasta ar putea crește datorită circumstanțelor agravante.

6 COMENTARII

    • matale sti ce inseamna munca silnica PE VIATA ???
      realizezi ce inseamna aia ?
      nu-i iau apararea violatorului,nici vorba….dar nu crezi ca vreo 5-7 ani ajung pt ce a facut ??? si mai ceva : de unde sti ca nu a fost „provocat”…ademenit,etc ??? ca se poarta moda asta….apoi cei doi si-au schimbat varianta !
      intreb,nu dau cu parul….!

  1. minunate comentarii !
    una l-ar castra,altul l-ar trimite la canal !
    dar de ce sa nu se respecte/aplice legea in vigoare in Romania ! Punct !
    si inca ceva pt autorul articolului : va comportati ca pe vremuri in Scanteia : „un barbat de 31 de ani din Deta”…etc spune ,mai frate…il cheama Ion sau Gheorghe si e asta din poza ! ce dracu o tot dati pe dupa cires ???

    • Bai saracie de Tepes ce esti tu, momentan varianta e violul. Nu munca silnica pe viata! Munca silnica pe viata cu coaiele taiate si servite pe post de prima cina! F.tut in cur pana nu ar mai putea dormi decat pe burta, limba si tendoanele lui Ahile taiate. Bine, asta incazul in care nu-l prinde tatal fetei, care ar trebui sa-i rupa capul in 10. Mare d[bitoc esti….daca ar fi fost fiica ta, in caz ca ai copii, ai mai fi luat in considerare alte amanunte? J@gojenie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.