Un utilaj „uitat” pe carosabil a îngreunat timp de câteva ore traficul...

Un utilaj „uitat” pe carosabil a îngreunat timp de câteva ore traficul pe o stradă importantă din Timișoara. Cum a explicat situația șeful firmei care se ocupă de lucrare FOTO

1
DISTRIBUIȚI

10563474_10202682536244600_466097212_n

Șantierele din Timișoara se înmulțesc peste noapte, iar o problemă care putea fi evitată cu ușurință a apărut în această după-amiază pe una dintre cele mai circulate artere din oraș. Un utilaj a fost „uitat” timp de mai multe ore pe bulevardul Victor Babeș din Timișoara.

Situația le-a dat bătăi de cap șoferilor, care au circulat cu greu miercuri după-masă pe bulevardul Victor Babeș, fiind nevoiți să ocolească un cilindru compactor abandonat. În zonă nu era nici urmă de muncitori. Se pare că aceștia au decapat o porțiune din drum, dar la un moment dat au făcut o pauză. Pauză care a durat ore bune, timp în care au lăsat utilajul în mijlocul drumului.

Mai mult decât atât, aceștia „au uitat” să îngrădească sau să marcheze zona cu indicatoare rutiere, iar pe post de atenționare au pus utilajul în fața scobiturii.


Între timp, prin zonă au trecut sute de participanți la trafic, nevoiți să evite atât utilajul, cât și groapa.  Nici polițiștii altădată vigilenți nu au observat absența indicatoarelor și nu au fost deranjați de situație. O mașină a Poliției Locale nu a făcut decât să ocolească cu grijă porțiunea de drum, după care a plecat mai departe.

De lucrările din zonă se ocupă Societatea Drumuri Municipale (SDM), pe care primarul Nicolae Robu ba a criticat-o, ba a lăudat-o. Șeful SDM, Octavian Bulboacă, „probabil” nu știe ce fac angajații săi sau cum semnalizează lucrările pe care le execută, dat fiind faptul că acesta nu știa cum stau treburile pe bulevardul Victor Babeș.

Octavian Bulboacă și-a dat cu presupusul și a menționat că cel mai probabil muncitorii au fost plecați timp de trei ore după asfaltul cu care trebuia astupată groapa. „Probabil că în fața utilajului era o groapă, deoarece facem reparații pe stradă respectivă. Probabil că o parte din drum era decapat deoarece urma să se pună asfalt, care probabil e și pus la ora asta. Muncitorii au fost, au decapat înainte și așa mai departe. Noi pregătim, venim din spate și astupăm. Probabil că utilajul aștepta să vină asfaltul și să compacteze asfaltul, bănuiesc. E ultimul utilaj care desfășoară activitate în procesul de reparare”, a declarat pentru PRESSALERT.RO Octavian Bulboacă, șeful firmei SDM.

Octavian Bulboacă a fost surprins și de faptul că zona nu a fost marcată cu indicatoare rutiere. Acesta a spus că a fost o scăpare a muncitorilor. „Muncitorii nu stau în fața unei gropi. Că nu era niciun indicator pus, este o scăpare, să zicem așa”, a mai explicat pentru PRESSALERT.ro șeful firmei SDM.

1 COMENTARIU

  1. ieri pe str ghe lazar intre circumvalatiunii si cetatii toate intrarile in dacia erau blocate de tembeli cae spargeau strazile, fara semnalizari, trebuia sa ocolesti jumatate de oras si dupa sa mergi pe interzis, fiind f multe strazi cu sens unic, asa ca nu e de mirare, primaria da autorizatii fara cap si fara sa faca verificari

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.