Ungureanu: Rolul Elenei Udrea în politică este profund toxic

Ungureanu: Rolul Elenei Udrea în politică este profund toxic

0
DISTRIBUIȚI

mru

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, luni, la Gândul live, că rolul Elenei Udrea în politică este „profund toxic”, menţionând că unul dintre cei care au contribuit la despărţirea de Traian Băsescu a oamenilor de calitate care au lucrat cu acesta, în timp, este liderul PMP,scrie Mediafax.

El a spus că Elena Udrea l-a atacat în ultima vreme în mod „injurios”. „Sincer, cred că rolul doamnei Udrea în politică este profund toxic”, a spus Ungureanu la Gândul Live, menţionând că speră că preşedintele PMP a învăţat o lecţie din episoadele confruntării cu el. Întrebat despre faptul că Elena Udrea a fost susţinută de Traian Băsescu, Ungureanu a spus că îi face preşedintelui un merit din faptul că a încercat să promoveze oameni de valoare, în timp, menţionând însă că aceştia au plecat.


Fostul premier a spus că este de părere că unul dintre oamenii care au contribuit la despărţirea preşedintelui Băsescu de oamenii de calitate cu care acesta a lucrat – începând cu Andrei Pleşu şi terminând cu Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi – este tocmai Elena Udrea. Liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit, pe diverse căi, la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă. „Nu ai ce să cauţi în dreapta politică cu gândire stalinistă şi când te aştepţi doar la cultul personalităţii”, a spus Ungureanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.