Vară plină de concerte pentru timişorenii de la The Case. Primul spectacol...

Vară plină de concerte pentru timişorenii de la The Case. Primul spectacol al sezonului estival, chiar în această seară

0
DISTRIBUIȚI

thecase

După ce recent, timişorenii de la The Case au lansat primul videoclip din carieră, la piesa „Everything”, tinerii muzicieni timişoreni au parte de o serie de invitaţii la evenimente.

În această seară, muzicienii care alcătuiesc trupa înfiinţată în primăvara anului 2012 vor susţine un recital în cadrul festivalului Rockers Challenge de la Sasca Montană, astăzi, 5 iulie, cu începere de la ora 21, urmând ca miercuri să evolueze din nou „acasă“, în cadrul unui eveniment numit Banat IT Summer Barbeque, care va avea loc La Căpiţe, de la ora 19.00.

De-a lungul celor doi ani de existenţă, muzicienii de la The Case au avut ocazia să concerteze în cadrul unor festivaluri de renume, ca B’estfest Summercamp, Route 68 Summerfest, Snowfest (Franţa), Acces Art, Made in TM sau Timrock.


Deşi o formaţie relativ nouă, The Case a avut o evoluţie rapidă, urcând pe scenă alături de artişti consacraţi precum Viţa de Vie, Vama, Alternosfera, Partizan, Iris, Coma, Şuie Paparude, Grimus sau Implant pentru Refuz. Componenţa trupei este Alfred ‘Freddy’ Ciprian Paros (voce,chitară ritm), Andrei Cimpean (bas, backing vocals), Adrian ‘James’ Istodorescu (chitară lead), Cristian Paros (clape) şi Gabriel Ciocan (tobe).

Pentru această vară, timişorenii au programate o serie de alte concerte printre care se numără apariţii în cadul evenimentelor Padina Fest (Munţii Bucegi), ISWINT Festival (Timişoara), Saltimbanciada (Lugoj) şi Rock pe două roţi (Lugoj). Piesa Everything a fost inclusă pe compilaţia Made in TM, ca de-a şasea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni – pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM – care s-a lansat oficial în cadrul evenimentului 48H/Made in TM, material discografic ce cuprinde nu mai puţin de 31 de artişti timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.