Vești bune pentru elevii din mediul rural. Câte microbuze școlare vor ajunge...

Vești bune pentru elevii din mediul rural. Câte microbuze școlare vor ajunge în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

microbuze scolare redesteptarea_roVești bune aduse de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș pentru micuții din satele din județ care nu aveau cu ce să meargă la școală. 17 microbuze școlare noi vor fi repartizate în județul nostru, după ce Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a achiziționat 600 de astfel de microbuze pentru școlile din întreaga țară.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a precizat că au fost solicitate 23 de microbuze școlare noi, în prima etapă, dar pentru șase localități nu s-au primit.


“Distribuția microbuzelor școlare va începe în această lună și va fi finalizată în septembrie, înainte de începerea anului școlar. Microbuzele școlare vor ajunge în Cărpiniș, Chevereșu Mare, Comloșu Mare, Coșteiu, Margina, Mașloc, Mănăștiur, Nițchidorf, Orțișoara, Racovița, Remetea Mare, Sânmihaiu Român, Șandra, Topolovățu Mare, Variaș și Victor Vlad Dela Marina”, a explicat Aura Danielescu.

Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, în județul Timiș urmează să mai ajungă încă 23 de microbuze școlare noi, care vor fi repartizate între lunile octombrie și decembrie ale acestui an. Microbuzele vor fi înmatriculate pe primării, nu pe unitățile de învățământ, dar vor fi utilizate exclusiv pentru transportul elevilor la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.