VIDEO EXCLUSIV Vicepreşedintele CJ Caraş Severin chefuieşte şi primeşte bani de la...

VIDEO EXCLUSIV Vicepreşedintele CJ Caraş Severin chefuieşte şi primeşte bani de la Obrejan „Arabela”, abonat la contracte cu bani publici. Cui îi bagă Ghiorghioni dolari în sân

9
DISTRIBUIȚI

arabela obrejan si gheorghioni 1

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări în care vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, se distrează împreună cu patronul firmelor Excav Prod si Axio Mixing,  Axente Obrejan din Oţelu Roşu, cunoscut ca „Arabela”, unul dintre abonații la contractele cu instituția condusă de Sorin Frunzăverde. În timp ce Ghiorghioni cântă cu patimă „Mă dusăi să cumpăr mere, dar cu ochii-s la muiere” , Obrejan îl recompensează cu o bacnotă de 50 de lei pentru prestaţia artistică în râsetele asistenţei, care strigă „bravo, bă”. Un alt petrecăreţ vine cu o bancnotă de 100 de dolari, iar „Arabela” mai dă şi el 50 lei vicepreşedintelui CJ Caraş Severin. Banii nu stau prea mult la Ghiorghioni care-i bagă în sân unei femei prezente la chef bancnotă după bancnotă. La un moment dat, aceasta se trage în spate când mâna vicepreşedintelui pătrunde prea adânc în decolteu. Totul în râsetele asistenţei. Când Ghiorghioni începe să cânte „Măi gugulan, om cuminte”, i se înfige-n cămaşă alt „verzişor”, în timp ce Obrejan „Arabela” îl aplaudă. Hotărât, vicepreşedintele pasează şi aceşti bani tinerei care primeşte, de voie, de nevoie, „ofranda”. La finalul cântecului, Ionesie Ghiorghioni le mulţumeşte spectatorilor de la chef care cer un bis.

arabela obrejan si gheorghioni 3

 

Legăturile dintre Obrejan şi Ghiorghioni, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, sunt de notorietate în Caraş Severin, firma Excav Prod a primit numai  în perioada  2009-2010 contracte de peste 4,5 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor forestiere, în localităţile Bucoşniţa, Sadova şi Măureni, precum şi pentru ecologizarea depozitelor rurale de deşeuri din Caraş-Severin.


Reabi­litarea DJ 581 Reşiţa-Giurgiova a fost încredinţată asocierii dintre Excav Prod şi Axio Maxing – 3,7 milioane de euro. PRESSALERT.ro a dezvăluit că, în 2010, Consiliul Judeţean Caraş Severin a  a refuzat să pună în aplicare două sentinţe definitive ale Curţii de Apel Timişoara şi trei decizii ale Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, încăpăţânându-se să scoată câştigătoare ale unei licitaţii de peste 15 milioane de euro o asociere din care făcea parte şi firma lui „Arabela”. Obrejan este unul dintre oamenii de afaceri care, săptămână aceasta, a fost percheziţionat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul evaziunii fiscale de peste cinci milioane de lei.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica relaţia cu Obrejan „Arabela”, Ionesie Ghiorghioni a susţinut că singurul lucru pe care-l au în comun este faptul că au împreună un fond de vânătoare. „Trebuie să înţelegeţi că la nivelul consiliul judeţean preşedintele şi-a făcut o echipă de lucru foarte puternică. Eu sunt un om deosebit de comunicativ. A câştigat (Obrejan, n.a.) când s-a prezentat la licitaţie şi a avut oferta cea mai avantajoasă. Ce aţi fi vrut să-i spun tu nu te prezenta că eşti de la Bouţar şi eu sunt de la Bucova, nu ai voie? Cred că există o activitate a nostră destul de bună şi în sensul de a da de lucru oamenilor din judeţul ăsta. Să dăm la firme de apartament, care, am mai  păţit, au venit cu preţul cel mai mic, care pe mine mă deranjează, să nu-l cunoşti?”, a susţinut vicepreşedintele CJ Caraş Severin. Când a fost întrebat despre momentul când îndesa banii în sânul petrecăreţei, Ghiorghioni şi-a pierdut avântul şi a susţinut că totul a fost „probabil la un chef vânătoresc. Numai acolo am fost la chef, dar nu ştiu ce filmări sunt”. Obrejan a răspuns şi a confirmat că este el la telefon, dar când a fost întrebat despre imaginile în care-i bagă bani în sân vicepreşedintelui CJ Caraş Severin a susţinut că este greşeală şi a închis.

9 COMENTARII

 1. O fi asta un infractor,sau un hot,Nu zic nu.Se va pronunta minunata noastra justitie.
  Dar ala care a dat filmarea ,este un gunoi ordinar.Cred ca orice om are dreptul sa aiba momente de veselie,in viata asta.
  Nu il cunosc pe acest cantaret de ocazie,dar gestul de a da o filmare de la un eveniment privat,este de o mare josnicie…

 2. Ala care o fi dat filmarea o fi fost sotul doamnei sau prietenul ei.In caras se cunoaste comportamentul lu Ghiorghioni care nu are nici un scrupul sa se dea la nevestele angajatilor sau la prietenele lor sau la orice ospatarita care ii cade cu tronc.

 3. Robinho,gresesti.Foarte bine ca a dat inregistrarea,Astia sant intr-un chef permanent pe banii nostri,Doar asa ii vom depista.Sa incepa procedura de urmarire,si sant sigur ca vom afla mai multe.Intr-o singura privinta iti dau dreptate,asta este caracterul nostru,de asa zisi prieteni

 4. Nu am spus nimic de caracterul lor sau de ei ca si oameni.Dar,,,prietenul,,ala care a dat presei filmarea de la o petrecere privata, ce fel de caracter are?
  Iar daca a fost sotul rapandulei,trebuia sa o plezneasca atunci,pe ea sau pe el daca e barbat,nu sa dea filmarea presei…
  Jalnic…

 5. ce dracu cauta NICK RADOI cu umflatii astia la masa???poate aflam ca are si el vreo firma controversata prin Romania!!!poate umbla cu aceleasi soliste prin asternuturi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.