Visul unei nopţi de vară: Billy Idol, show fantastic la Cluj FOTO...

Visul unei nopţi de vară: Billy Idol, show fantastic la Cluj FOTO si VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-472598323">

billy1
Primul concert susţinut de Billy Idol la Cluj – Napoca, a demonstrat încă o dată – dacă mai era nevoie – faptul că figurile legendare ale muzicii ştiu să creeze spectacole în adevăratul sens al cuvântului şi-n zilele noastre. Cu o voce neafectată de trecerea timpului şi un tonus „meseriaş“, artistul al cărui nume adevărat este William Michael Albert Broad[ a „executat“ un show de nota zece, savurat aşa cum se cuvine de spectatorii prezenţi. O sumedenie de timişoreni au participat la acest concert desfăşurat până la urmă în Piaţa Unirii din Cluj (deşi iniţial fusese anunţat la Cluj Arena) şi au trăit momente de emoţie muzicală, cântând la unison cu ceilalţi atât piesele din vremea pe când „Billy Fucking Idol“ (cum s-a recomandat acesta la sfârşitul concertului) a devenit cunoscut graţie formaţiei Generation X (Dancing with myself, King Rocker sau Ready Steady Go) cât şi melodii mai noi din bogata discografie a celebrului muzician.

Evenimentul a fost deschis de formaţiile autohtone Roadskill Soda, Les Elephants Bizzares si Kumm, dar – aşa cum era de aşteptat – publicul a „percutat“ odată cu intrarea în scenă a lui Billy Idol. Pe parcursul concertului fanii au avut ocazia să cânte şi una din piesele care va fi lansată pe următorul disc al lui Billy Idol (Love and Glory) dar şi eterenele hituri „Cradle of Love“, „Dancing with Myself“, „Rebel Yell“, „Sweet Sixteen“ sau preluările sale după „L.A Woman “ (The Doors) sau „Mony Mony (Tommy James & the Shondells). Celebrul chitarist Steve Stevens a avut parte de o serie de laude din partea lui Billy Idol – inclusiv un moment solo – iar publicul a cântat alături de artist de la început până la final. Puţinii stropi de ploaie care şi-au făcut apariţia în inima Clujului nu i-au speriat pe fanii adevăraţi.

Sunetul perfect şi organizarea impecabilă au contribuit din plin la creearea unei atmosfere de nota zece la faţa locului, astfel încât miile  de fani care au crescut cu melodiile lui Billy Idol ascultate pe casete sau benzi de magnetofon au avut parte de o noapte memorabilă. “Mulţumim clujenilor şi tuturor celor care au ales să se distreze alături de noi în Piaţa Unirii, chiar dacă mulţi s-au hotărât în ultima zi, să nu privească de după garduri. Ei ne dau o şansă să sperăm că sufletul Clujului bate rock, şi că în anul ce urmează, Capitala Culturală a Tineretului în 2015, vom reuşi să aducem aici nume şi mai mari” a declarat Cristina Szasz PR director Amprenta Advertising, organizatorii acestui eveniment..


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.