Vrei să te faci doctor? Câte locuri sunt disponibile la Universitatea de...

Vrei să te faci doctor? Câte locuri sunt disponibile la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și când are loc examenul de admitere

0
DISTRIBUIȚI

umft_2006

Absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat și vor să devină medici se pot înscrie la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara. Începând de luni, 14 iulie, și până în data de 18 iulie, cei interesați sunt așteptați să-și depună dosarul de înscriere.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Universității de Medicină din Timișoara, în acest an, sunt disponibile aproape 1.000 de locuri, dintre care 580 la fără taxă.


La Facultatea de Medicină sunt cele mai multe locuri, și anume 300 la buget și 121 la cu taxă. La Facultatea de Medicină Dentară sunt 101 locuri, dintre care 40 la buget, iar la Facultatea de Farmacie, 136 de locuri, dintre care 65 finanțate de la buget.

Cei care își vor depune dosarele de înscriere trebuie să treacă peste încă un hop, examenul de admitere, care va avea loc în 22 iulie pentru specializările Asistență Medicală Generală, Radiologie și imagistică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Nutriție și dietetică, Tehnică Dentară, Asistență de profilaxie stomatologică și Asistență de Farmacie, iar în data de 23 iulie pentru specializările Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Rezultatele concursului de admitere vor fi afișate pe 23 iulie.

Candidații care nu vor avea noroc să intre pe un loc bugetat vor trebui să plătească o taxă de școlarizare anuală între 1.100 și 1.500 de euro.

Mai multe informații despre Admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.