Ce AMENDĂ usturătoare a primit un timișorean care și-a făcut modificări fără...

Ce AMENDĂ usturătoare a primit un timișorean care și-a făcut modificări fără autorizație în apartament

3
DISTRIBUIȚI

imobil1

Un bărbat din Timișoara s-a ales cu o amendă de 8500 de lei după ce a efectuat lucrări de construcție la propriul apartament.


Ceea ce nu știa bărbatul este faptul că imobilul respectiv face parte din situl istoric „Vechiul Cartier Iosefin”, fiind o clădire din categoria monumentelor istorice. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au efectuat verificări în zona unde locuiește bărbatul și au descoperit că acesta nu are aviz de la Ministerul Culturii. Astfel, proprietarul apartamentului s-a ales cu o amendă de 8500 lei pentru că nu a protejat monumentele istorice.

 

3 COMENTARII

  1. sigur proprietarul respectiv nu facea parte din clanul Carpaci, sau alte odralse tiganesti.
    Daca facea parte dintr-o mare familie tiganeasca, nu ar fi fost nici o problema.
    Romanii’s fraieri ca platesc onest taxe,impozite,amenzi ca tiganii se prefac ca n’au cu ce si’s discriminati mancatziash portofelu lu matale.

  2. Dar alte case din ” situl istoric” ce stau sa se darame, sunt goale, parca sunt ale nimanui, proprietarii lor, ce amenzi au primit? Ala cu turnuletele ce amenda a primit? Timisoara de alta data, oras al florilor, curat, a devenit orasul palatelor tiganesti, murdar si cu biciclisti bauti, care circula aiurea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.