A vrut să treacă pe jos frontiera pentru a ajunge în Franța....

A vrut să treacă pe jos frontiera pentru a ajunge în Franța. Pentru ce infracțiune avea interdicție

0
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Un moldovean cu interdicție de intrare în spațiul Schengen a vrut să treacă pe jos frontiera, în vestul țării, ca să fugă în Franța.


El a fost prins de polițiști. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat un cetăţean din Republica Moldova care a încercat să treacă ilegal frontiera, pe jos, pentru a ajunge în Franţa, ieri, în jurul orei 18.45. Bărbatul a fost reţinut la aproximativ 800 metri spre interior faţă de teritoriul statului vecin. ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul moldovean Igor V., în vârstă de 36 ani şi intenţiona să treacă ilegal frontieră pentru a ajunge în Franţa.

Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece are interdicţie de intrare în spaţiul Schengen pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Elveției. Colegii mei i-au interrupt călătoria. Cel în cauză e cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impug”, a declarat Mihaela Marcoff, purtătorul de cuvânt al Poliției de frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.