Țiganii din Timișoara, amendați pentru lucrări fără autorizație. Cât vor scoate din...

Țiganii din Timișoara, amendați pentru lucrări fără autorizație. Cât vor scoate din buzunar și cât timp au la dispoziție pentru intra în legalitate

0
DISTRIBUIȚI

strada academician alexandru borza nr 7 (4)

Țiganii  își fac din nou de cap în Timișoara. Un nou caz privind nereguli constatate în urma unor controale ale poliției a fost prezentat de viceprimarul Traian Stoia.


Acesta a informat că „pe strada Academician Alexandru Borza la numărul 7 am primit un telefon disperat de la o fostă profesoară de la Loga care locuiește la etaj, și sub ea rromii veniți acasă de trei săptămâni sparg ziduri de rezistență, modifică structura de rezistență a apartamentului”.

Viceprimarul a spus că oamenii legii s-au prezentat la fața locului și că „în virtutea acestor operațiuni domnului Roza Cristian de la apartamentul 2 i s-a întocmit proces de constatare a contravențiilor”. Oamenii au primit deja o amendă de 5.000 de lei și acum trebuie să obțină o autorizație de construire. Termenul până la care pot aduce imobilul la stare inițială, dacă nu obțin autorizația de construire, este de 1 februarie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.