Biciclist accidentat pe trotuar după ce două mașini s-au ciocnit pe stradă,...

Biciclist accidentat pe trotuar după ce două mașini s-au ciocnit pe stradă, în dreptul său. Cum s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

accident-circulatie-masina-politie

Ziua de joi dimineață a început rău pentru un biciclist de aproximativ 25 de ani.


Acesta a fost victima unui accident rutier petrecut pe Bulevardul Dâmbovița din Timișoara.

Șoferul unui Opel care circula pe Bulevardul Dâmbovița a intrat în intersecție cu Strada Banatul, a virat la stânga, dar nu i-a acordat prioritate unui Nissan care venea din sens opus. Cele două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului au fost proiectate într-un biciclist care se afla pe trotuar. „În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost proiectate într-un biciclist care se afla pe trotuar. Tânărul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările.

3 COMENTARII

  1. Faceti mai multe piste pentru biciclisti, unde ei sunt cu adevarat „protejati”, nu ca pe trotuar… Sau bietul biciclist era chiar pe o pista de biciclete? Altfel nu ar fi avut ce sa caute, ca biciclist, pe trotuar, ci ar fi trebuit sa fie pe carosabil. Oricum, lasati primaria sa faca taraboi cu amenajarea acestor „capcane” pentru biciclisti – obsesia primarului – deoarece pentru imbunatatirea reala a tramei stradale nu sunt niciodata bani, iar la halul in care se circula in oras „victime colaterale” sunt, din pacate, inevitabile. Vindecare rapida, sanatate si mai mult noroc cand va relua pedalatul, pentru biciclistul accidentat.

    • si totusi, atat timp cat nu am pista de biciclete in drumul meu merg PE TROTUAR cu bicicleta pentru ca e mai sigur si imi adaptez viteza in functie de densitatea de pietoni ca sa nu-i accidentez, uneori merg chiar mai incet decat pietonii si adeseori ma opresc. sa vina militeanu la mine daca nu-i convine ca sunt cu bicicleta pe trotuar si atunci il voi intreba de ce altii sunt cu masina pe trotuar!

  2. Romania e tara de handicapati mintali la volan. Cu bicicleta si pe jos e periculos sa mergi si pe strada, si pe marginea strazii, si pe langa strada, si pe drum de tara etc. Cand esti pe trecere de pietoni pe verde (verde la tine rosu la masini) sau pe trecere de pietoni nesemaforizata, sau cand traversezi strada fara trecere de pietoni pe la coltul strazii poti fi omorat oricand de un handicapat mintal figurant de sofer roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.