Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, consideră că Iohannis e bun de președinte pentru...

Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, consideră că Iohannis e bun de președinte pentru că „a demonstrat că se poate promova educația și cultura”

4
DISTRIBUIȚI

iohannis 11ACL Timişoara anunţă că începe lupta împotriva PSD şi a premierului Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Cei doi co-președinți ai alianței, Cornel Sămărtinean – PDL, respectiv Dan Diaconu – PNL au decis că noua structură va începe, în aceste zile, campania de strângere de semnături pentru candidatul dreptei la alegerile prezidențiale, Klaus Ioahannis.

În viziunea lui Diaconu, „Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate face o administrație corectă și eficientă, că pot fi create locuri de muncă şi pot fi atrase investiții, că se poate promova educația și cultura.


Modelul de președinte pe care Klaus Iohannis îl propune românilor este acela al respectului și seriozității, al competenței și rezultatelor”. Legat de oferta ACL, Sămărtinean e de părere că „Iohannis arată clar diferenţa dintre politica serioasă, responsabilă, aşa cum şi-o doresc timişorenii şi politica dâmbovițeană pe care ne-o arată zi de zi Ponta: doar vorbele goale și povești”.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.