Peste 600 de amenzi primite de șoferii timișeni în ultimele patru zile....

Peste 600 de amenzi primite de șoferii timișeni în ultimele patru zile. Ce infracțiune este în top

1
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amenda

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri din județul Timiș au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere.


Aceștia au dat sute de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere și certificare de înmatriculare. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 4-7 august. Cele mai multe amenzi le-au primit șoferii care nu au purtat centura de siguranță și cei care nu au respectat limita legală de viteză.

În total, au fost aplicate 644 de amenzi, 247 din acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse. 122 de șoferi au fost amendați pentru că nu au purtat centura de siguranță, iar alți 35 au rămas fără permis de conducere pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și vehiculelor sau nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depășire. De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare. Șoferii trebuie să fie atenți pentru că și în acest weekend polițiștii se vor afla la datorie și vor desfășura controale pe raza județului Timiș.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu am inteles care este infractiunea ?!? Politistii dau amenzi pentru contraventii. Infractiunile se cerceteaza, sub conducerea procurorilor, si pedepsele sunt date de judecatori … In acest caz, titlul trebuie schimbat; nu reflecta realitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.