Adolescenta dispărută în munți nu a fost găsită încă. Ce variante iau...

Adolescenta dispărută în munți nu a fost găsită încă. Ce variante iau în calcul autoritățile FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cautari adolescenta disparuta retezat (2)

De mai bine de cinci zile, o tânără în vârstă de 14 ani este căutată în Parcul Național Retezat, după ce s-a pierdut de grupul cu care se afla în excursie. Echipele de căutare iau în calcul varianta ca adolescenta dispărută în Retezat să fi căzut într-o prăpastie sau în apele lacului Gura Apei, unde a fost văzută ultima oară.

Poliţiştii au efectuat un „experiment judiciar” în care au refăcut, pe timp de noapte, traseul pe care l-ar fi putut urma adolescenta dispărută în Parcul Naţional Retezat, şi o caută în locuri greu accesibile unde ar fi putut să cadă, ajutaţi de salvamontişti, jandarmi montani, rangeri şi pădurari.

„În timpul experimentului judiciar s-a refăcut traseul pe care minora se presupune că l-a urmat în aceleaşi condiţii de vizibilitate.


Acum poliţiştii, jandarmii şi salvamontiştii scotocesc locurile greu accesibile în care minora ar fi putut să cadă din cauza lipsei de vizibilitate. Efectivele sunt sprijinite de voluntari, reprezentanţi ai unor ONG-uri, de rangeri şi pădurari”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

De asemenea, scanfandrii ISU Hunedoara caută în apele lacului Gura Apei, în cazul în care adolescenta ar fi căzut aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.