Adriana Delia Bărar: „Am ajuns să ne cumpărăm haine din ultimele colecţii...

Adriana Delia Bărar: „Am ajuns să ne cumpărăm haine din ultimele colecţii ca cei din jur să vadă“. Ce colecţie nouă pregăteşte creatoarea de modă timişoreană FOTO

0
DISTRIBUIȚI

moda (3)

Creatoarea de modă Adriana Delia Bărar a realizat un editorial numit „Esenţa în aparenţă“, pentru revista Stylished, bazat pe lucrarea ei de diplomă care subliniaază faptul că intoleranţa e prezentă din plin în societatea noastră. „Fotografiile astea au fost făcute pornind de la conceptul lucrării mele de dimplomă pe ideea că toţi ne credem toleranţi şi deschişi la minte, dar de fapt nu e aşa. E doar o aparenţă. Încă eşti etichetat după felul în care te îmbraci şi cum arăţi. O coincidenţă drăguţăa, pe care am sesizat-o zilele trecute, e colecţia semnată Jean Paul Gaultier pentru Lindex. care foloseşte impreimeuri gen tatuaj pe câteva piese din colecţie, inclusive bluze. Care m-au dus cu gândul la cele făcute pentru colecţia mea de licenţă. Nu se pot compara, dar ideea e asemănătoare“, spune Adriana Delia Bărar. Editorialul a fost realizat alături de modelele Elena Muntean şi Monica Wasp, de make up s-a ocupat Kiari Andreea, hair stylist a fost Antonela Cocean iar fotografiile au fost realizate de Flavius Neamciuc.

„Ideea esenţei în aparenţă e legată de societate, de felul în care eşti perceput. Am ajuns să ne îmbrăcăm, să ne „purtăm”de ochii lumii. Am ajuns să ne cumpărăm haine din ultimele colecţii ca cei din jur să vadă. Nu neapărat că ne place, sau că ne stă bine. Am observat foarte multă lume care cumpără piese în trend , care nu le vin bine, nu sunt comode (aici mă refer mai ales la încălţăminte) , dar le-au cumpărat pentru a se alinia la „cerinţele”societăţii“, spune Adriana Delia Bărar. În această vară creatoarea a reprezentat oraşul de pe Bega la cel mai important festival de modă din Balcani, Feeric Fashion Days, eveniment aflat la a şaptea ediţie, care a avut loc la Sibiu şi a reunit o serie de personalităţi marcante din lumea fashion-ului. În cadrul festivalului Feeric Fashion Days au avut loc prezentări de modă cu designeri precum Adina Buzatu, Iris Şerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp, Maria Simion, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov.  Anul trecut, moda timişoreană a avut parte de o nouă recunoaştere internaţională prin intermediul creatoarei timişorence,  a cărei colecţie BAD Attitude dedicată sezonului toamnă – iarnă a fost prezentată în Washington.


În ceea ce priveşte viitorul apropiat, amatorii de fashion se pot aştepta la o nouă colecţie semnată Adriana Delia Bărar, la mijlocul lunii octombrie. „Pregătesc o mini colecţie de geci de piele şi paltoane din stofă cu detalii lucrate manual, cam pentru mijlocul lunii octombrie, când deja ne-am obişnuit cu ideea că vine frigul. Momentan am mai multe proiecte de styling la care lucrez, iar ca planuri de viitor apropiat sper, extinderea brandului B.A.D. style, cu o linie de încălţăminte pentru doamne şi domnişoare“, a mai adăugat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.